Over ons

Onze missie: GOH houdt samen het landschap dichtbij.

Wie is GOH?

Wij zijn Groene ondernemers Haren (GOH). Een vereniging van 14 agrarische ondernemers in de voormalig gemeente Haren.

De vereniging heeft als doel de verschillende belangen op agrarisch gebied te combineren en coördineren. Landschaps- en natuurbeheer, kennisdeling, activiteiten organiseren en de verkoop van streekproducten staan centraal.

Samen met  burgers, ondernemers en overheidsinstanties als de gemeente, provincie, het waterschap en de politiek werken we dagelijks aan onze missie.

Neem contact op

Onze missie & visie

Missie: GOH houdt samen het landschap dichtbij.

GOH wil van dichtbij het unieke Harense buitengebied verbinden. Zo werk, woon en recreëer je samen. Zie, ervaar én proef het landschap, de natuur en de streekproducten.

Visie: Persoonlijk sterk!

GOH is er voor iedereen. Met passie nemen wij je mee in het Harense agrarische buitenleven. Onze aanpak is open en persoonlijk. Samen zorgen we dat volgende generaties in dit unieke buitengebied blijven samenwerken, dat maakt elkaar sterk! 

Onze aanpak

Met een open en persoonlijke aanpak is GOH een serieuze gesprekspartner voor ondernemers, burgers en overheden. Als het gaat om wat er speelt en leeft in de agrarische sector weten mensen ons te vinden. Met onze kennis en ervaring staan we voor een duurzame verbinding.

Wat wil GOH bereiken?

Een sterke toekomstbestendige vereniging neerzetten. Zodat de agrariërs − naast een gezonde agrarische onderneming − het landschap samen met iedereen op de lange termijn blijven aankleden en beheren. Met als resultaat dat de flora en fauna van Harense buitengebied in balans blijft.

GOH verwezenlijkt dit door de vereniging zichtbaar en tastbaar te presenteren. Maar vooral door de passie en drive voor het agrarische vak, het landschap en de natuur niet los te laten. Het delen van kennis, het organiseren van activiteiten en de verkoop van streekproducten grijpt GOH met beide handen aan.

Het bestuur

Karsten Bolhuis

Luuk Hoenderken

Freerk Hoving

Onze partners